cv
cv

cv

Na mijn opleiding aan de Amsterdamse Grafische School en de Rijksacademie te Amsterdam heb ik jaren gewerkt als grafisch vormgever en mij daarnaast bezig gehouden met etsen en schilderen.

Eind jaren tachtig begon ik mij sterk te interesseren voor de beeldende kwaliteiten van bestaande materialen en vormen. Spelenderwijs ontstonden tot op heden enkele honderden figuratieve objecten. Leidende criteria zijn hierbij o.a. associatie (zowel met materiaal, inhoud en vorm), zo eenvoudig en puur mogelijk en niet te vergeten de relativering en humor.

 

Ik heb met mijn schilderijen, etsen en objecten de afgelopen 30 jaar op diverse locaties geëxposeerd, zowel solo als in groepsverband. T.w. o.a. N.K.S., Amsterdam, gemeentehuis Laren, Vishal Haarlem, Singer Laren, Kunstliefde Utrecht, De Illusie Rotterdam, Kruithuis Den Bosch, G.S.A. Hilversum, Wonderwood Amsterdam.                                 

                      

Publicaties over mijn werk verschenen onder meer in de Gooi- en Eemlander,Utrechts Nieuwsblad, Elle Wonen, Wallpaper, Figaro Japon en DCasa.